zoeker aangeboden

U zoekt een nieuwe woning maar u vindt het lastig om in de huidige woningmarkt de woning te vinden en wanneer u deze woning gevonden heeft ben u een van de vele geïnteresseerden. Wij krijgen dan ook vaak te horen of er nog woningen zijn die nog niet op de woningmarkt bekend zijn. Veel mensen zijn op zoek naar hun droomwoning en wij kunnnen u daar vrijblijvend bij helpen!


Hoe werkt het?

U geeft uw woonwensen aan ons door, waarbij u moet denken aan een bepaalde prijsklasse, woningtype(n) en wijkvoorkeur. Daarbij stuurt u ook een foto van de uw gezinssamenstelling op om het persoonlijke te maken. Wij maken vervolgens een zoek advertentie op en plaatsen deze op onze website en op facebook.
 

Een potentiele verkoper meldt zich bij ons! en nu? 

Zowel u, als zoeker of de potentiele verkoper is niet verplicht om de woning te verkopen of aankopen middels bemiddeling van ons kantoor. Uiteraard staan wij hier wel voor open! Het is daarom van belang dat vooraf duidelijk is in welke rol wij als makelaar betrokken kunnen worden bij het tot stand komen van deze overeenkomst. Hier zijn verschillende mogelijkheden in, welke wij vooraf graag met partijen bespreken. Wij kunnen helaas niet bemiddelingen voor beide partijen. 

Wilt u zich als zoeker aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.
 

Deze dienst kunt u geheel vrijblijvend bij ons afnemen! Een ideale kans toch? En de eerste zoekers hebben zich al gemeld! 

 
             

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring