Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen in Hengelo, Delden en omgeving


Advies bij de verkoop van uw huis
U kunt erop vertrouwen dat u bij Hofstede & Kamp Makelaars altijd een op maat gesneden advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op onze jarenlange ervaring als makelaar in Hengelo, Delden en omgeving. De actuele kennis van de lokale omstandigheden in combinatie met onze mensenkennis werkt daarbij in uw voordeel. Onderzoek naar kadastrale gegevens, bouwkundige zaken, bestemmingsplannen en eventuele gemeentelijke bepalingen nemen wij daarin vanzelfsprekend mee. Dus wilt u uw huis verkopen? Schakel dan Hofstede & Kamp Makelaars in.

Proactieve ondersteuning
U denkt misschien: een makelaar is een makelaar. Maar dan heeft u het mis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons positief onderscheiden van anderen. Hoe? Door onze pro-actieve ondersteuning. Hieronder leest u daarover meer. Maar u mag ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag meer over onze werkwijze.
 
#1 Exclusief: professionele woonstyliste

Wij werken exclusief samen met styliste en fotografe Karin Stoltenborg van Compleet I&V. Bekend van televisieprogramma’s als LifestyleXperience is Karin een expert als het gaat om interieur- en vastgoedfotografie. Als woonstyliste realiseert zij een optimale woningpresentatie. Haar wijze van fotografie zorgt bovendien voor merkbaar frissere foto’s. Foto’s die hun werk doen als het gaat om het aantrekken van potentiële kopers. En het mooie is: het kost u geen cent extra.  
Staat uw woning leeg? Dan richten we deze voor u in, bijvoorbeeld met kartonnen meubels. U zult verbaasd staan van het effect! Om een idee te krijgen:
klik hier

#2 Actieve bewerking van de markt
Voor elke woning ‘bewerken’ wij met frisse energie de markt. Via FacebookTwitter, ons E-magazine, een eigen openhuizendag en een actieve benadering van potentiële kopers brengen wij uw huis steeds opnieuw onder de aandacht. Uiteraard vindt u uw huis ook terug in onze vitrines in Delden en Hengelo. Ons meersporentraject resulteert in een maximaal haalbaar aantal bezichtigingen.

#3 Bezichtigingen: persoonlijk aanbevolen
De makelaar die uw woning kent, is tijdens bezichtigingen altijd aanwezig. Zo zorgen wij er persoonlijk voor dat uw huis op een adequate en positieve manier wordt gepresenteerd aan de geïnteresseerden. Bezichtigingen vinden plaats in overleg.

#4 Digitaal dossier
Wij maken een persoonlijk digitaal dossier voor u aan op een afgeschermde internetpagina. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van alle activiteiten met betrekking tot uw woning. Dit dossier is een digitale versie van ons eigen dossier.

#5 Succesvol onderhandelen
Wordt er een bod uitgebracht op uw woning, dan bespreken we dit met u. Wij adviseren u over de beste reactie op het bod en werken toe naar een optimale verkoopovereenkomst. Voor Hofstede & Kamp Makelaars is dit een vertrouwd proces. Onderhandelingsaspecten als prijs, oplevering, ontbindende voorwaarden en overige condities worden daarin vanzelfsprekend meegenomen.

#6 De koopovereenkomst
Zijn de onderhandelingen afgerond, dan leggen we alle belangrijke zaken snel schriftelijk vast in een koopovereenkomst. Wij nemen vervolgens deze overeenkomst zowel met koper als verkoper door en eventuele ontbindende voorwaarden volgen we nauwlettend. Wij begeleiden u tevens bij de notariële eigendomsoverdracht.

#7 Tevreden klanten
Hofstede & Kamp Makelaars kan bogen op een tevreden klantenkring. Lees hier hoe zij onze dienstverlening beoordeelde via Funda.nl in de vorm van een tevredenheidscijfer.

#8 Extra services
In relatie tot de verkoop van uw woning, leveren wij ook andere diensten:


Voor meer informatie vult u onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen