Mijn favorieten

Taxatie in Hengelo, Delden, Borne en omgeving


Waarom een taxatie?
Als u een woning wilt kopen bent u verplicht een taxatierapport te overhandigen aan de hypotheekverstrekker. Een hypotheekverstrekker wil namelijk zekerheid over de waarde van de woning die als onderpand geldt voor de te verstrekken hypotheek.

Door wie?
Een taxatie kan geregeld worden door de desbetreffende hypotheekverstrekker. Maar u bent vrij in de keuze van een taxateur. Let op: een taxatierapport dient door een onafhankelijke derde partij te worden opgesteld. U kunt een taxateur van Hofstede & Kamp daarom alleen inschakelen als u de woning niet via ons aankoopt of verkoopt.

Taxatie door Hofstede & Kamp
Hofstede & Kamp Makelaars levert u betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw woning. Snel geleverd door onze taxateurs die thuis zijn in taxaties van allerhande woningen en die uw regio goed kennen. Wij baseren ons waardeoordeel altijd op objectiviteit en deskundigheid.

De taxatie rapporten van Hofstede en Kamp Makelaars worden geaccepteerd door alle banken en kredietverstrekkers. Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting VastgoedCert te Rotterdam in de kamer Wonen/MKB.


Taxatierapport
Het taxatierapport geeft een globaal inzicht in de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van de woning. Uw taxateur zal u indien nodig adviseren om een nader bouwkundig onderzoek uit te laten voeren. Meer informatie vindt u op de website van het Nederlands Woning Waarde Instituut: http://www.nwwi.nl.

 

Bent u op zoek naar een professionele taxateur? Bel of mail ons. Of vraag direct online een taxatie aan:

-> Vraag hier een NWWI-TAXATIE aan voor de vestiging Hengelo
(
voor een taxatie in Hengelo, Borne, Oldenzaal of Enschede) 


-> Vraag hier een NWWI-TAXATIE aan voor de vestiging Delden
(voor een taxatie in Delden, Bentelo, Hengelvelde, Goor en Markelo)