Vastgoedstyling en fotografie


Wij werken exclusief samen met Keurmerkstylist Vastgoed en Interieurfotografe Karin Stoltenborg van Compleet Karin. Bekend van televisieprogramma’s als LifestyleXperience is Karin een expert als het gaat om interieur- en vastgoedfotografie. Als vastgoedstyliste realiseert zij optimale woningpresentaties. Haar wijze van fotografie zorgt bovendien voor merkbaar frissere en aantrekkelijkere foto’s. Foto’s die hun werk doen als het gaat om het aantrekken van potentiële kopers. En het mooie is: het kost u niets extra.  

Een praktische aanpak zorgt voor direct resultaat en zorgt ervoor dat uw huis ruimte en rust uitstraalt. Hierdoor worden de positieve verkooppunten van het huis beter geaccentueerd en is er een grotere verkoopkans. Tijdens de vastgoedstyling neemt Karin een pakket accessoires mee welke geheel is afgestemd op uw woning.

Staat uw woning leeg? Dan kunnen wij deze voor u inrichten, bijvoorbeeld met gestoffeerde kartonnen meubels. U zult verbaasd staan over het effect! Om een idee te krijgen: klik hier

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is, maar het is gebleken dat het zakken met de verkoopprijs ingrijpender is dan het inhuren van een vastgoedstylist.

Vastgoedstyling loont en levert voor alle partijen een win-win situatie op. Omdat gerestylde huizen beter in de markt liggen, verdient vastgoedstyling zich in negen van de tien gevallen terug, daarnaast worden gerestylde huizen op sites zoals Funda door aantrekkelijkere foto’s eerder opgemerkt.