Stille Verkoop


Niet iedere verkoper wil zijn woning in de actieve verkoop zetten. Ze willen soms liever geen bord in de tuin. Ook het vermelden op Funda gaat ze (nog) een stap te ver. Dat is voor zoekers wel jammer want u kunt, als woningzoekende, deze woningen dus niet traceren. Toch zijn deze verkopers best bereid om de woning te verkopen. Ze kiezen eigenlijk voor een zogenaamde ‘stille verkoop’. Via de makelaar wordt het huis dan uitsluitend aangeboden aan actieve zoekers, die bij een makelaar staan ingeschreven. Dat is een selectieve groep serieuze belangstellenden!

Hieronder een overzicht van de woningen welke wij in stille verkoop hebben of via stille verkoop hebben verkocht in de afgelopen periode.

 Hengelo (O) ---- BESCHIKBAAR

Het buitenleven beleven, dat kunt u hier! 

Op een ruim perceel van maar liefst 6.150 m² is dit LANDHUIS te vinden met een prachtig vrij uitzicht en een zeer rustige ligging. Dit woonhuis is gebouwd in 2004 en is overal erg strak afgewerkt. De begane grond heeft een royale living en open keuken, die verbonden zijn met de tuin doordat er aan twee kanten openslaande deuren om de tuin in te gaan. Om het huis hebt u alle ruimte van de wereld, want naast dat het zo'n groot perceel is staat er nog een overkapping met kachel en buitenkeuken, een garage met op de etage een hobbyruimte én nog een vrijstaande berging met vliering. 

De woning ligt in de gemeente Hengelo, tussen Bentelo en Beckum in. Voorzieningen voor uw dagelijkse benodigdheden zijn dichtbij te vinden in Delden, dat met de auto al binnen 5 minuten te bereiken is. Ook bent u ook in korte tijd in Hengelo, Haaksbergen of Enschede. Een fijne locatie midden in een Twents coulisselandschap!

 

Vraagprijs € 695.000,- K.K.
 

Hengelo (O) ---- DEZE WONING IS REEDS VERKOCHT MIDDELS DE STILLE VERKOOP!


In het buitengebied van Hengelo en aan de rand van Beckum ligt deze VRIJSTAANDE WONING met slaapkamer en badkamer op de begane grond en met een perceeloppervlakte van maar liefst 4445m2. 

Daarnaast beschikt deze woning over vrijstaande in spouw opgetrokken berging/werkplaats met een afmeting van circa. ca. 120 m2 welke is voorzien van krachtstroom en een 2e schuur/garage van ca. 85 m2. Deze bijgebouwen bieden de mogelijkheid voor opslag en werkplaats aan huis. 

Vraagprijs € 495.000,- K.K.De bedoeling van ‘stille verkoop’ is dat alleen het netwerk van ons kantoor en de andere NVM makelaars benut wordt. Bij vrijwel alle makelaars staan actieve zoekers (vrijblijvend) ingeschreven. Bij ons kantoor staan ruim 2300 zoekers ingeschreven. Overigens hebben we van die mensen geen aankoopopdracht. Er is dus geen risico van belangenverstrengeling. Deze zoekers kunnen we bereiken middels de stille verkoop. Er komt dan dus (nog) geen bord in de tuin, geen advertenties in de krant en de woning staat (nog) niet op Funda.Hieronder brengen we onze werkwijze, met in achtneming van de regels van de NVM met betrekking tot de stille verkoop onder uw aandacht. Als u kiest voor stille verkoop, dan:

  1. Worden de gegevens van uw woning in het NVM (zoek) systeem aangemeld met een verkooptekst en eventueel met één of meerdere foto’s. Andere makelaars ontvangen hiervan ook bericht. Alle ingeschreven zoekers ontvangen bericht, indien uw huis binnen de zoekcriteria van die zoeker past. Zowel zoekers bij ons kantoor als zoekers via andere makelaars. U bereikt dus de actieve woningzoekers.
  2. Wordt uw woning geplaatst met een foto op de(ze) pagina ‘stille verkoop’ van ons kantoor.
  3. Wordt de prijs indien gewenst niet vermeld, we kunnen de woning in het uitwisselingssysteem zetten met ‘prijs op aanvraag’. Op onze pagina (zie punt 2) zetten we de globale prijsindicatie erbij.
  4. Is een getekende verkoopopdracht wel verplicht; een NVM makelaar heeft namelijk conform de regels van de NVM wel een schriftelijke opdracht van de verkoper nodig om de woning in stille verkoop te plaatsen. Ook handig voor u als verkoper, het voorkomt verrassingen achteraf.
  5. Vult de verkoper wel een vragenlijst en lijst van zaken in. Om eventuele belangstellenden goed te informeren, hebben we wel een vragenlijst en lijst van zaken e.d. ingevuld nodig.

Kiest u voor ‘stille verkoop’, controleer dan wel of uw makelaar via het zoeksysteem Tiara werkt, anders bereikt u alleen maar zoekers van de betreffende makelaar. Dan kan het wel eens echt stil worden.

Meer informatie? neem contact op met ons kantoor of vul onderstaand formulier in.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring