Onze medewerkers

Hofstede & Kamp Makelaars Delden

Niek Kamp
Makelaar / taxateur
Niek Kamp
is de eigenaar van Hofstede & Kamp Makelaars Delden. Met zijn ervaring in deze woningmarkt en zijn deskundigheid op het gebied van marketing kan hij u vakkundig begeleiden tijdens de verkoop van uw woning.
Caroline Velers-Hemmer
Makelaars assistent
Caroline Velers-Hemmer
is makelaars-assistente en uw eerste aanspreekpunt op ons kantoor. U kunt met al uw vragen bij haar terecht. Daarnaast zorgt ze dat de potentiële koper op vriendelijke, commerciële en correcte wijze te woord wordt gestaan.
Esther in het Veld
Esther in het Veld
Esther is de nieuwste aanwinst van ons team. Zij is samen met Caroline het aanspreekpunt om o.a. uw woning optimaal onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerden. Daarnaast zorgt ook zij op kantoor ervoor dat de potentiële koper op vriendelijke, commerciële en correcte wijze te woord wordt gestaan.

Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Frank Hofstede
Beëdigd en Register Makelaar Taxateur (RMT)
Frank Hofstede
Frank Hofstede is de eigenaar van Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo. Met zijn ervaring in deze woningmarkt en zijn deskundigheid op het gebied van marketing kan hij u vakkundig begeleiden tijdens het verkopen en/of aankopen van een woning.
Bob van Rijn
Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT)
Bob van Rijn
Bob van Rijn is onze Kandidaat Makelaar. Hij houdt zich bezig met de aan- en verkoop van onze woningen. Samen met Frank verzorgt hij onder andere de bezichtigingen en onderhandelingen. Daarnaast houdt hij u op de hoogte van de voortgang van de verkoop.
Kim Steenhuis
Assistent Register Makelaar Taxateur (A-RMT)
Kim Steenhuis
Kim Steenhuis is onze Assistent Makelaar en tevens de duizendpoot van ons kantoor. Op vriendelijke en commerciële wijze zorgt zij ervoor dat niet alleen u maar ook de potentiële koper van uw woning correct te woord wordt gestaan.