Onze medewerkers

Hofstede & Kamp Makelaars Delden

Niek Kamp
Niek Kamp
Makelaar / taxateur
is de eigenaar van Hofstede & Kamp Makelaars Delden. Met zijn ervaring in deze woningmarkt en zijn deskundigheid op het gebied van marketing kan hij u vakkundig begeleiden tijdens de verkoop van uw woning.
Caroline Velers-Hemmer
Caroline Velers-Hemmer
Makelaars assistente (aanwezig op maandag - woensdag en donderdag)
Met bijna 20 jaar ervaring in de makelaardij is geen vraag mij te veel. Het contact met diverse mensen vind ik erg leuk. Met veel plezier start ik het verkooptraject met de klant op. Dat is elke keer weer een mooie samenwerking mét een mooi resultaat. Ik ben op kantoor bereikbaar op maandag - woensdag en donderdag.
Esther in het Veld
Esther in het Veld
Ik ben werkzaam bij Hofstede & Kamp makelaars. Na enkele jaren bij een financiële instelling te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij. De woningmarkt, contact met verschillende mensen en de diversiteit van werkzaamheden vind ik leuk en boeiend. Samen met Caroline ben ik het aanspreekpunt in Delden. Ik ben aanwezig op dinsdag - woensdag en vrijdag.

Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Frank Hofstede
Frank Hofstede
Beëdigd en Register Makelaar Taxateur (RMT)
Frank Hofstede is de eigenaar van Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo. Met zijn ervaring in deze woningmarkt en zijn deskundigheid op het gebied van marketing kan hij u vakkundig begeleiden tijdens het verkopen en/of aankopen van een woning.
Bob van Rijn
Bob van Rijn
Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT)
Bob van Rijn is onze Kandidaat Makelaar. Hij houdt zich bezig met de aan- en verkoop van onze woningen. Samen met Frank verzorgt hij onder andere de bezichtigingen en onderhandelingen. Daarnaast houdt hij u op de hoogte van de voortgang van de verkoop.
Lieke Otter
Lieke Otter
Lieke Otter is onze Commerciële medewerker binnendienst en tevens de duizendpoot van ons kantoor. Op vriendelijke en commerciële wijze zorgt zij ervoor dat niet alleen u maar ook de potentiële koper van uw woning correct te woord wordt gestaan.