makelaarsspreekuur

We bevinden ons in een sterk veranderende wereld en de huizenmarkt doet aardig mee. Deze markt is in beweging en brengt veel vraagstukken met zich mee. Door de diversiteit in onze dienstverlening, de honderden transacties en jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel oplossingen gezocht en gevonden op uiteenlopende onderwerpen. Hiermee kunnen wij jou antwoord geven op nagenoeg alle vragen rondom wonen. We delen die zorgvuldig opgebouwde kennis graag met jou. Je bent van harte welkom op ons makelaarsspreekuur. Wij en de koffie staan voor je klaar. Kom je langs?
 

Makelaarsspreekuur; iedere eerste en laatste donderdag van de maand van 16.00 – 18.00 uur

We gaan graag het gesprek met je aan. Vrijblijvend. Om kennis te maken, maar bovenal om te helpen. Zodat jij weloverwogen beslissingen kunt maken. Loop je met vragen rond, waarop je de antwoorden nog niet weet?
 

Onderwerpen van gesprek kunnen zijn:

huis verbouwen of verkopen
duurzaam en energiezuinig wonen
wens om lasten te verlagen
woning uit een erfenis
NHG (Nationale Hypotheek Garantie – wanneer interessant)
nieuwbouw ja of neeverkoop woning (al dan niet met restschuld)
woning kopen (mogelijkheden, kosten)
scheiding of samenwonen en de eigen woning
inzicht krijgen in VvE-stukken
betalingsachterstand op de hypotheek
 

Sneller en beter resultaat

Goede voorbereiding is het halve werk; zeker bij het kopen of verkopen van een woning. Het inwinnen van de juiste informatie om weloverwogen een keuze te maken leidt tot een sneller en beter resultaat en minder problemen. Kunnen wij je onverhoopt niet helpen aan het juiste antwoord of de gevraagde informatie, dan zullen wij je zeker op weg helpen en, indien wenselijk, in contact brengen met andere deskundigen uit ons netwerk.
 

Hofstede & Kamp Makelaars, Wij zijn meer dan een makelaar.

Wij gaan als makelaars niet voor een éénmalige transactie, maar voor een langdurige relatie. Zo adviseren wij je naar behoefte over uiteenlopende vraagstukken rondom ‘wonen’. We geven inzicht in de kosten van wonen en de mogelijkheden voor maximaal woongenot op de lange termijn. We zijn niet alleen een makelaar. We zijn meer. Een buurman, een vriend, een adviseur, een specialist én een sparringpartner.