Makelaar regio Hengelo

Makelaar Hengelo

 

Op zoek naar een geschikte makelaar in Hengelo, omdat u een huis wilt kopen dat écht bij u past? Dan helpt Hofstede & Kamp Makelaars u graag met dit proces. Wij zijn deskundig en betrokken bij onze klanten, omdat we altijd het beste resultaat willen. Zo doen we er alles aan om een geschikte woning te vinden die aansluit op uw wensen. We gaan samen met u op zoek naar uw droomhuis. We helpen u met al uw vragen om tot een juist keuze, afweging of beslissing te maken.


De lokale markt

Hofstede & Kamp Makelaars is onder andere actief in Hengelo. We hebben een ruim aanbod van woningen in verschillende prijsklassen. Onze makelaars hebben kennis van de lokale markt, waardoor u altijd het beste aanbod krijgt. Zo hebben onze makelaars kennis over de verschillende wijken in Hengelo, zodat ze betere aanbevelingen kunnen doen. Of het nou gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, wij hebben verstand van de markt. Ten slotte kunt u natuurlijk ook uw huis aanbieden bij Hofstede & Kamp Makelaars. We gaan aan de slag om het verkooptraject voor u te verzorgen. Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Vul dan de berekenhulp in op onze website. Om de waarde te berekenen komt er een makelaar in Hengelo bij u langs om uw huis van binnen en buiten te inspecteren, om vervolgens met een waardebepaling te komen.

 

Uw huis verkopen?

Daarnaast kan het ook zijn dat u uw huis wilt verkopen. Ook dan staan wij als makelaar in Hengelo en omgeving voor u klaar. Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens de afspraak wordt uw woning geïnspecteerd, waarbij we letten op de bouwkundige staat, de grootte, de indeling, de kwaliteit, de afwerking en de ligging. Na de inspectie ontvangt u een waardbepaling van uw huis. Wilt u hulp bij het verkopen van uw woning? Neem dan contact op met ons op, we gaan graag aan de slag om uw huis succesvol te verkopen.


Contact met een makelaar in Hengelo?

Wilt u in contact komen met een makelaar in Hengelo? Dat is eenvoudig, want het contact is snel en persoonlijk door onze kleine kantoren in Hengelo en Delden. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken en we gaan graag voor u aan de slag. Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen doen? We ontfermen ons over de verkoop van uw woning, het kopen van een woning, de taxatie. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling en helpen we u bij bemiddeling bij huur, aankoop en verkoop van een bedrijfspand.
 

Contact


Benieuwd naar wie onze medewerkers zijn? klik dan hier