Huis verkopen Hengelo

IK WIL MIJN HUIS VERKOPEN IN HENGELO, DELDEN EN OMGEVING


Huis verkopen in Hengelo, Delden en omgeving
U wilt uw huis verkopen en woont in Hengelo, Delden, Borne en omgeving? Hofstede & Kamp Makelaars voorziet u van advies bij de verkoop van uw huis. Ons advies is altijd op maat gesneden en gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring als makelaar in Hengelo, Delden en omgeving. De actuele kennis van de lokale omstandigheden in combinatie met onze mensenkennis werkt daarbij in uw voordeel.

Uw huis snel verkopen
Dat is de wens van iedereen. Wij helpen u hier graag mee. Onderzoek naar kadastrale gegevens, bouwkundige zaken, bestemmingsplannen en eventuele gemeentelijke bepalingen nemen wij daarin vanzelfsprekend mee. Dus wilt u uw huis verkopen? Schakel dan Hofstede & Kamp Makelaars in.

Proactieve ondersteuning
U denkt misschien: een makelaar is een makelaar. Maar dan heeft u het mis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons positief onderscheiden van anderen. Hoe? Door onze pro-actieve ondersteuning. Hieronder leest u daarover meer. Maar u mag ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag meer over onze werkwijze.
 
#1 Actieve bewerking van de markt
Voor elke woning ‘bewerken’ wij de markt met frisse energie. Via FacebookTwitter, ons E-magazine, een eigen openhuizendag en een actieve benadering van potentiële kopers brengen wij uw huis steeds opnieuw onder de aandacht. Uiteraard vindt u uw huis ook terug in onze vitrines in Delden en Hengelo. Ons meersporentraject resulteert in een maximaal haalbaar aantal bezichtigingen.

#2 Bezichtigingen: persoonlijk aanbevolen
De makelaar die uw woning kent, is tijdens bezichtigingen altijd aanwezig. Zo zorgen wij er persoonlijk voor dat uw huis op een adequate en positieve manier wordt gepresenteerd aan de geïnteresseerden. Bezichtigingen vinden plaats in overleg.

#3 Digitaal dossier
Wij maken een persoonlijk digitaal dossier voor u aan op een afgeschermde internetpagina. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van alle activiteiten met betrekking tot uw woning. Dit dossier is een digitale versie van ons eigen dossier.

#4 Succesvol onderhandelen
Wordt er een bod uitgebracht op uw woning, dan bespreken we dit met u. Wij adviseren u over de beste reactie op het bod en werken toe naar een optimale verkoopovereenkomst. Voor Hofstede & Kamp Makelaars is dit een vertrouwd proces. Onderhandelingsaspecten als prijs, oplevering, ontbindende voorwaarden en overige condities worden daarin vanzelfsprekend meegenomen.

#5 De koopovereenkomst
Zijn de onderhandelingen afgerond, dan leggen we alle belangrijke zaken snel schriftelijk vast in een koopovereenkomst. Wij nemen vervolgens deze overeenkomst zowel met koper als verkoper door en eventuele ontbindende voorwaarden volgen we nauwlettend. Wij begeleiden u tevens bij de notariële eigendomsoverdracht.

#6 Tevreden klanten
Hofstede & Kamp Makelaars kan bogen op een tevreden klantenkring. Lees hier hoe zij onze dienstverlening op Funda.nl hebben beoordeeld in de vorm van een tevredenheidscijfer.

#7 Extra services
In relatie tot de verkoop van uw woning, leveren wij ook andere diensten:
Huis verkopen? Neem contact op
Bent u van plan uw huis te verkopen en benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn bij de verkoop?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring