Taxatie aanvragen

Taxatie van uw huis in Hengelo, Delden en omgeving
Een taxatie van uw woning is een schatting van de verkoopwaarde. Het laten taxeren van uw huis levert een helder beeld op van de waarde van uw huis. Als u een woning wilt kopen bent u verplicht een taxatierapport te overhandigen aan de hypotheekverstrekker. Deze wil namelijk zekerheid over de waarde van de woning die als onderpand geldt voor de te verstrekken hypotheek. 

Huis taxeren - hoe werkt dat?
Een taxatie kan geregeld worden door de desbetreffende hypotheekverstrekker, maar u bent vrij in de keuze van een taxateur. Let op: een taxatierapport dient door een onafhankelijke derde partij te worden opgesteld. U kunt een taxateur van Hofstede & Kamp daarom alleen inschakelen als u de woning niet via ons aankoopt of verkoopt. Wij houden bij de taxatie rekening met de volgende zaken:

  • Staat en onderhoud van de woning
  • Oppervlakte en inhoud
  • Ligging en voorzieningen
  • Constructie en kwaliteit van bouwmaterialen
  • Isolatie
  • Energiebesparende maatregelen
  • Type huis
Taxatie door Hofstede & Kamp
Hofstede & Kamp Makelaars levert u betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw woning. Snel geleverd door onze taxateurs die thuis zijn in taxaties van allerhande woningen en die uw regio goed kennen. Wij baseren ons waardeoordeel altijd op objectiviteit en deskundigheid.
De taxatierapporten van Hofstede en Kamp Makelaars worden geaccepteerd door alle banken en kredietverstrekkers. Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting VastgoedCert te Rotterdam in de kamer Wonen/MKB.


Taxatierapport
Het taxatierapport geeft een globaal inzicht in de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van de woning. Uw taxateur zal u indien nodig adviseren om een nader bouwkundig onderzoek uit te laten voeren. Meer informatie vindt u op de website van het Nederlands Woning Waarde Instituut: http://www.nwwi.nl.


Heeft u een waardebepaling voor uw huis nodig? Hofstede & Kamp is uw professionele taxateur. Bel of mail ons voor meer informatie of vraag direct online een taxatie aan:

-> Vraag hier een NWWI-TAXATIE aan voor de vestiging Hengelo
(
voor een taxatie in Hengelo, Borne, Oldenzaal of Enschede) 

-> Vraag hier een NWWI-TAXATIE aan voor de vestiging Delden
(voor een taxatie in Delden, Bentelo, Hengevelde, Goor en Markelo)