Terug naar de resultaten
Te huur
Langestraat 64 in Delden 7491 AH

Langestraat 64

7491 AH Delden
Huurprijs € 1.195,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

**MULTIFUNCTIONELE WINKEL/KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR**

Een fantastische zichtlocatie, een zeer ruime WINKEL/KANTOORRUIMTE, perfecte afwerking… Allemaal punten die gelden voor dit pand aan de Langestraat in Delden.

Aan deze druk bezochte winkelstraat in het centrum van Delden staat dit prachtige winkelpand te huur. Zodra u binnenloopt zult u zich verbazen over de
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 146 m²
Lees meer

Omschrijving

**MULTIFUNCTIONELE WINKEL/KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR**

Een fantastische zichtlocatie, een zeer ruime WINKEL/KANTOORRUIMTE, perfecte afwerking… Allemaal punten die gelden voor dit pand aan de Langestraat in Delden.

Aan deze druk bezochte winkelstraat in het centrum van Delden staat dit prachtige winkelpand te huur. Zodra u binnenloopt zult u zich verbazen over de ruimte in het pand alsmede de staat van onderhoud. Hier kunt u direct starten met uw onderneming!
Deze zeer complete winkel/kantoorruimte ligt in een winkelstraat met verschillende ondernemingen zoals een bakker, kapper, Kruidvat, Hema, diverse kledingwinkels en horecagelegenheden.

Het gezellige centrum van Delden staat bekend om haar historische kern en authentieke uitstraling. Door haar geschiedenis en meerdere bezienswaardigheden trekt Delden het gehele jaar door veel toeristen.


Indeling:
Via de voorentree komt u in de ruime L-vormige winkelruimte met aparte zij-entree, moderne gescheiden toiletruimte, twee afsluitbare kantoren, archiefruimte, bergkast, meterkast, CV kast met opbergruimte en een nette keuken voorzien van een vaatwasser, koel/vriescombinatie en een wasmachine aansluiting.
In het pand zijn onder andere een alarminstallatie, airco installatie en solartubes geïnstalleerd.

Verhuurbaar vloeroppervlak
-146 m2 winkelruimte
De mogelijkheid voor het eventueel bij huren van het achterliggende pand is aanwezig, dit betreft 90 m2 extra winkelruimte (laatste 8 foto's uit de presentatie). Er is momenteel een doorloop naar dit pand (met eigen entree) alwaar zich winkelruimte met epoxy vloer en grote openslaande deuren aan de zijkant, twee bergruimtes en een toilet bevindt.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte heeft een goede bereikbaarheid met haar ligging aan een winkelstraat met parkeerplaatsen en andere bedrijven in haar omgeving. Het pand is op loopafstand van het centrale station en daarnaast bent u binnen een paar minuten op diverse uitvalswegen.

Parkeren
Het verhuurde is goed bereikbaar met voldoende openbare (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Mogelijkheid tot parkeren voor de deur.

Huurcondities
- Huurprijs: huurprijs van € 1.195,- excl. BTW per maand.
Huurtermijn : In overleg
Opzegtermijn : In overleg
Ingangsdatum : per direct mogelijk
Huuraanpassing : Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens)
Bankgarantie : Huurder dient een bankgarantie af te geven ter grootte van twee maanden huur + BTW
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.195,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² Verkoopoppervlakte 146 m² Frontbreedte 450 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
146 m²
Verkoop vloeroppervlakte
146 m²
Frontbreedte
450 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
146 m²
In units vanaf
146 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Langestraat 64, 7491 AH Delden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.